BLOG #92 - Nieuwe en gebruikte aanwinsten, Pre-orders en Discords Radio Tips

Nieuw bij Discords.nl

We zijn terug van ons weekje weg en hebben al veel nieuwe aanwinsten in kunnen kloppen, maar nog niet allemaal. Het totaaloverzicht vind je HIER. Morgen weer verder... dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

De eerste bestellingen van de nieuwe Billie Eilish - Hit me Hard and Soft (Sea Blue) leveren wij morgen uit. Helaas zijn er niet genoeg geleverd door de platenmaatschappij, maar we verwachten de komende week gelukkig wel weer nieuwe voorraad te ontvangen.

Check ondertussen de SPRINTS eens: wat een heerlijke, rauwe, punkige grijsdraaiert is dat!

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je HIER. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je HIER.

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt. 

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals die kikke vinyl-flessenopener in de mix met de 2e hands (Near Mint) 'André Hazes - De Hazes 100 Van De Fans, Voor De Fans' CD-box (van reisgenoot Dorus; klik HIER voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 15 mei draaiden we onder meer de soulvolle Motown-groovert 'I'm Coming Home' van September Jones; de feel-good classic-rockert 'Take The Money And Run' van Steve Miller Band; de relaxte hip-hop flow op 'Who's On It' van Casual; en de gruizige blues-rockert 'Bring It On Home' van Led Zeppelin. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))