BLOG #68 - Kom vandaag naar Pinguin Showcase Nijmegen en check de aanwinsten, pre-orders en Discords Radio Tips

2-12-2023 Pinguin Showcase

Vandaag is de 5e Pinguin Showcase Nijmegen tussen de platenbakken bij Discords.nl (Lange Hezelstraat 32).
De optredens zijn ongeveer tussen 15.00/15.45 en 16.00/16.45 uur. Bovendien kun je tussen de optredens door op meerdere verdiepingen rondkijken in het grote aanbod platen en cd’s.

Tijdens deze Pinguin Showcase Nijmegen word je getrakteerd op kikke livesets van THe DEAF DOLLARS en THE GIANT LOW! En om de bezoekers alvast op te warmen voor deze Pinguin Showcase acts staat er om 14.00 uur een voorprogramma van Totini Susu op de rol. Dat belooft dus een heerlijke middag muzikaal veelvreten te worden :-))

Klik hier voor meer info. Entree is gratis, dus kom gezellig langs in de winkel!

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij onder meer het sublieme en lang verwachte 'I/O' van Peter Gabriel in een Dark-Side Mix en Bright-Side Mix aan; een live registratie van het weergaloze 'Bitterzoet' van Eefje de Visser; het stralende 'Evermore' van Taylor Swift; de fuzz- en reverb-heavy live 'Levitation Sessions' van The Black Angels; de new-wave klassieker 'Non-Stop Erotic Cabaret' van Soft Cell; de explosieve rock van Smash Into Pieces op 'Arcadia'; en nog veel meer moois!

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order selectie vind je hier.

Snob2000 en Top 2000

De stembus voor de Snob2000, de alternatieve tegenhanger van de jaarlijkse Top 2000, is gesloten. Tussen 18 en 31 december kun je de eindlijst horen op Pinguin Radio. Dus slinger die online radio aan!

Op de klassiekerslijst van Radio 2 kun je nog stemmen! Klik hier voor de stembus van de Top 2000!

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.   

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals het knappe Okimono 'Max'-shirt in de mix met de 2e hands (very-good-plus) maxi-CD 'The Race' van Yello (van reisgenoot Katja; klik hier voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent.

En vergeet ook niet in de SALE collecties te kijken: 10% korting en 20% korting.

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 29 november draaiden we onder meer de vette (electro)blues-rockert 'I Cut Like A Buffalo' van The Dead Weather; de toppe retro electro-poppert 'Freak Like Me' van Sugababes; de laid-back-afro-beat-rappert 'Cosmosis' van Tony Allen; en de klassieke bubble-gum-power-poppert 'Baby Blue' van Badfinger. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))